3 dages levering |14 dages returret |Fragtfrit på betingelser

Vilkår

Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Pearl River. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Pearl River. 

 

Generelle oplysniger

Pearl River I/S 

CVR-nr.:   36599855 

Adresse:   Porsvej 4

                 8220 Brabrand, Danmark

Telefonnummer:   22396298

E-mail:     pearl.river.dk@gmail.com

Website:   https://www.pearl-river.dk

                 https://www.pearlriver.dk

                 ©2015-2023

 

Dokumentation og vejledning 

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Pearl River. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Pearl River side, er denne af vejledende art. 


Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Pearl River anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Hvis du herefter fortryder købet, og sender aren retur, vil du selv skulle afholde udgifterne til forsendelse. Forsendelsen af varer sker ved pakkeforsendelse og leveringstiden er ca. 3 arbejdsdage efter betaling, hvis varen er på lager. 


Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt af Pearl River overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Pearl River, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen.


Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale ved bestilling med kreditkort. Beløbet vil blive debiteret dit kort når købsprocessen er afsluttet online. Du kan også betale ved bankoverførsel. Venligst kontakt os for mere oplysninger ved pearl.river.dk@gmail.com. Alle priser i Pearl River på web adressen https://pearl-river.dk er inkl. moms. Varene leveres af PostNord DK MyPack Collect og med gratis levering ved varekøb over 500 kr i Danmark. For varekøb under 500 kr. pålægges et leveringsgebyr på 55 kr (0 - 1 kg).

Fortrydelsesret
Pearl River yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. 
Ved udøvelse af fortrydelsesretten skal du returnere varen til os senest 14 dage efter modtagelse af varen og vi vil refundere det fulde beløb. Køber
kan også vælge at fortryde købet ved at nægte at modtage varen. Dermed har du som forbruger 14 dage til at fortryde købet og herefter 14 dage til at returnere varen. Det er altid en god idé at kontakte os, inden du sender varen tilbage, så kan evt. misforståelser blive taget i opløbet. Medsend altid forklaring med henvisning til hvornår varen er købt, så vi ved, hvad vi skal stille op med en eventuel returforsendelse.
Som forbruger kan du fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt. En vare anses som brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse af varen refunderes ikke.
Når du fortryder købet tilbagebetales beløbet ved en overførsel til din bank når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes. Vedlæg altid kopi af faktura med angivelse af at fortrydelsesretten ønskes udnyttet samt konto nummer hvortil købesummen kan overøres. Varer der returneres på efterkrav nægtes modtagelse, og fragtomkostninger refunderes ikke.
Varen sendes til:
PEARL RIVER
Porsvej 4
8220 Brabrand


Reklamationsret
Ved forbrugerkøb gives der efter Købelovens bestemmelser herom en reklamationsret på 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet der var til stede ved levering, men som først har manifesteret sig i indtil 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere i rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig i forbruger køb. Reklamationsret er ikke det samme som garanti, og det er ikke alle fejl der vil kun blive udbedret via reklamationsretten.
Varen sendes til:
PEARL RIVER 
Porsvej 4
8220 Brabrand

 

Fortrolighedspolitik 

Pearl River forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Pearl River vil ikke sælge kundens navn, adresse, e-mailadresse, kreditkortoplysninger eller personlige data til nogen tredjepart uden kundens forudgående tilladelse.